Уважаеми клиенти,

Горди сме да ви съобщим, макар с доза закъснение, че изпратихме 2021г. с инсталация на чисто нов, последно поколение индустриален принтер за директен печат върху текстил. Принтера е с три работни маси и две печатащи глави и максимален размер на печатното поле 100х50см. Благодарение на двете печатащи глави и трите работни маси, достигаме отлична производителност както върху бели, така и върху цветни материи. Това ни позволява да изпълняваме поръчки в големи тиражи за максимално кратки срокове.

При печат върху цветни материи и необходимост от полагане на бяла подложка преди полагане на цветовете, с двете си шахматно разположени печатащи глави, машината отпечатва едновременно бялата подложка и цветовете.

Принтера е калибриран за работа с иновативните висококачествени мастила Kodak, които притежават всички сертификати за екологичност и които са подходящи за печат дори върху детски и бебешки дрешки. Чрез тях и калибрацията, достигаме максимално точно възпроизвеждане на изображенията.

По-рано през 2021г., закупихме и индустриална машина за предварително третиране на текстила, преди полагане на печат, с което автоматизирахме процеса максимално. Това на свой ред, освен че повиши допълнително производителността на целия процес, успяхме и максимално да прецизираме предварителната обработка на текстила, която е от съществена важност, защото  това е фундамента, върху който ще изграждаме цветовете.