От доста дълго време осъзнавахме, че текущият ни уеб сайт не отговаря на цялостната визия и концепция на фирмата - морално остарял дизайн и липса на фукционалности. Именно поради тези две причини, стартирахме изграждането на нов уеб сайта, като разширихме функционалностите и тотално освежихме дизайна, за едно по добро изживяване.

От към функционалности най-важна и осезаема е промяната с добавянето на онлайн магазин. Чрез онлайн магазина клиентите ни ще имат възможност лесно и бързо да поръчват работно облекло, като: тениски, престилки за сервитьори, престилки за готвачи, якета, гащеризони, полугащеризони, работно облекло с висока видимост /светлоотразително/ и други със или без печат. Също така ще имат възможност да поръчват и готови артикули с печат, като например тениски за охранители, тениски за спасители и други. 

От към дизайн направихме пълне редизайн на текущият ни като сменихме скучния и монотомен дизайн със светъл и интуитивен такъв. Ясно видими основни  и информцаионни менюта. Отлично работеща мобилна версия, която до този момент за съжаление не бе никак добра. 

Услугите. До този момент услугите, които предлагаме бяха тясно свързани с печата върху текстил. Това бе до този момент обаче. Заедно с новият ни уеб сайта идват и новите услуги, които предлагаме и такива, които ще предлагаме за в бъдеще. Част от новите ни услуги доразвиват досегашните свързани с печата върху текстил, но добавихме и нови насочени по-скоро към печата върху рекламни материали. Осезаемо ще разширим и наблегнем и на печата на рекламни сувенири, които до този момент предлагахме по-скоро като допълнителна услуга. Сега вече това ще се превърне в част от основните ни услуги.  

С тези промени целим да обслужим по-комлесно всички настоящи и бъдещи клиенти, като предложим комплесно рекламно облсужване от работното облекло до печата на рекламни материали и рекламни сувенири. 

Както досега, така и за в бъдеще всички предлагани от нас услуги се изработват в нашата дигитална печатница, като по този начин имаме цялостен контрол над работния процес и съответно на качествоот на готовите артикули. Продължаваме да се придържаме към този модел на работа, благодарение на който вече шест години не спираме да се развиваме.


Единственото, което може би няма да променим е мото ни, че в Текс Принт ТЕКСТИЛЪТ ОЖИВЯВА! Това е така и няма да се промени, тъй като вярваме, че с нашият дигитален фотореалистичен и качествен печат върху текстил, придаваме на привидно скучните едноцветни тениски, блузи или платове смисъл и цвят. 


Надяваме се с новият уеб сайт да създадем изживяване на всеки, който се докосне до него, а с новите услуги да успеем да сме ви от ползва.


Искрено Ваш,
Екипът на Текс Принт България ЕООД!