Меню
Количка

МАСКИ И ШЛЕМОВЕ

Производител: Roly
Маската е изработена от два слоя високакчествен памучен плат с джоб за поставяне на филтър.Този артикул може да бъде брандиран с надпис, фирмено лого и всичко каквото пожелаете. Имаме възможност да печатаме както единични бройки, така и серии до стотици хиляди бройки. Видовете печат, които може..
5.40лв
Производител: Roly
Маската е изработена от два слоя високакчествен памучен плат с джоб за поставяне на филтър. От външната страна плата е денимТози артикул може да бъде брандиран с надпис, фирмено лого и всичко каквото пожелаете. Имаме възможност да печатаме както единични бройки, така и серии до стотици хиляди бройки..
5.40лв
Производител: Roly
Двуслойна панучна маска, която се поставя през врата, което позволява бързо сваляне и последващо повдигане. Модела е зиключително подходящ за хора в работна среда и като цяло за хора, на които им се налага често да слватя и слагат маската на лицето си. Благодарения на ластиците, които се поставят на..
5.40лв
Производител: Roly
Маска за лице, изработена от устойчив PET материал. Включва еластична каишка с удобна и ергономична подплата за регулиране, за да пасне на челото. Дизайн против мъгла, капчици и устойчив на пръски дизайн.Сертифициран продукт, като Personal Protective Equipment (PPE) /Лично Предпазно Сред..
9.40лв
Производител: Roly
Еднопластова плътна маска, изработена от неопренов плат /дишаща материя/, който от лицевата страна е с велурен ефект.Този артикул може да бъде брандиран с надпис, фирмено лого и всичко каквото пожелаете. Имаме въмзнжост да печатаме както единични бройки, така и серии до стотици хиляди бройки. В..
5.40лв
Производител: Roly
Изключително високкачествен продукт, иудобен за носене и с възможност за персонализиран пълноцветен дизайн. Маската е изработерна от специален неопренов плат състоящ се от три слоя - два външни от плат и един вътрешен от пълнеж под формата на пяна 1,5 - 2мм.Отлична еластичнот, така че да пасне ..
7.40лв
Производител: Roly
Маската е от два слоя , външен който действа като бариера и вътрешен който абсорбира влагата при издишане.Благодарение на ластиците, които се връзват, има възможност да регулирате размера им спрямо главата, така че да не натискат ушите напред.Този артикул може да бъде брандиран с надпис, фирмено лог..
5.40лв
Производител: Roly
Гъвкав и лек щит за лице за многократна употреба.Щитът е изработен от бял ламиниран картон и PET. Закрепването на главата се осъществява чрез велкро, което позволява регулиране спрямо размера на главата. От своя страна, това гарантира комфорт и надеждност при използване на шлема. За още по-голям ком..
7.40лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук