Меню
Количка

За нас

За нас

Текс Принт България ЕООД - TEX PRINT BULGARIA LTD

Печат върху текстил и работно облекло

Създадена през 2014 година, от любов към дизайна и творчеството, неусетно Текс Принт се превърна във фирма фактор на пазара на който оперира основно - ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ.

За това, не чак толкова дълго съществуване, успяхме да привлечем и работим с много и различни клиенти - от големи корпорации, до индивидуални дизайнери и творци, от шивашки фабрики до шивашки ателиета и шивачи на свободна практика.

Обслужени 500+ клиента | Напечатани 1 000 000+ копия

Фирмата разполага със собствена печатна база, оборудвана с дигитална техника на високо ниво, като всички предлагани услуги се изпълняват лично без намеса на посредници и изпозлване на услуги от външни фирми. Гъвкавото използване на наличните ресурси ни помага бързо и адекватно да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

Базата с която разполагаме и консумативите, които използваме ни позволяват да печатаме върху широк диапазон от видове текстил (памук, полиестер, ликра, дънков плат, плетива и др.) и голямо разнообразие от керамични, полимерни метални и други предмети и заготовки без да ви ограничаваме в тираж и цветове.

От началото на 2020 година започнахме обновяване на наличната и закупуване на нова техника, с  цел подобряване качеството на услугите които предлагаме, повишаване на производителността и въвеждане на изцяло нови услуги. Сред тези новите услуги ще бъдат лазерно гравиране, ситопечат върху текстил, тампонен печат, печат и изработка на щампи, печата на етикети, календари и редица други. С тези промени и нововъдения се стремим да обслужим по-комплексно всички настоящи и бъдещи клиенти, като им предложим освен досегашните услуги основно свързани с печата върху текстил, възможност да изпълняваме и заявки свързани по-скоро с рекламната им дейност. 

За всички, които във времето са работили и продължават да работят с нас ше потвърдим, че мотото ни  В ТЕКС ПРИНТ ТЕКСТИЛЪТ ОЖИВЯВА, продълждава да важи в пълна сила. Опита, който натрупахме през тези няколко години ни дава самочувствието да твърдим, че именно 

ОПИТЪТ Е НАШЕТО КОНКУРЕНТНО ПРЕДИМСТВО!

През 2020 година с изграждането на нов уеб сайта, стартираме и онлайн магазин за работно обкело, от който бързо и лесно може да закупите от тениски до работно облекло с висока светлоотразителна видимост. Бързо и лесно може да направите запитване за печат, а ние се ангажираме да поддържаме все така високото ниво на обслужване

И не забравяйте, че

В ТЕКС ПРИНТ ТЕКСТИЛЪТ ОЖИВЯВА!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук