Меню
Количка

Плащане

ДОСТАВКА

Доставката на стоки поръчани от онлайн магазина на Текс Принт България ЕООД се доставят до всяка точка на територията на Република България чрез курирски фирми Еконт Експрес ЕООД и МиБМ Експрес ООД. Освен доставки на територията на Република България, предлагаме и доставка до страни от целият Европейски съюз. Времето за доставка е както следва*:

  • Доставака до офис на Еконт Експрес: за един работен ден
  • Доставка до адрес на клиента на територията на Република България: до четири работни дни, в зависимост от населеното място
  • Доставка на теиторията на Европейския съюз: в зависимост от страната и населеното място. За по-точна инофмрмация, моля объенете се към нас чрез формата за контакти

*Времето за доставка е времето необходимо да доставим поръчката Ви от момента, в който тя бъде изпратена до доставянето и. В посоченото по-горе време не е включено времето, необходимо за изработка, печат или внос на артикули, когато това се налага.


ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА:

Цената на достаквата на поръчаните артикули е пряко зависима от теглото, георграфското положение и сумата на пощенския паричен превдо /в случай, че има такъв/ и се определя по тарифа на куриерската фирма. 

По система сме заложили приблизителна цена на достаката за поръчки на единични бройки и не се ангажираме с тази сума. 


ПЛАЩАНЕ

    Наложен платеж / Пощенски Паричен Превод ППП/ - извършвате плащането на куриер, едва когато получите, огледате и пробвате стоката; Поради факта, че стойността на пратката се заплащане чрез Пощенски Паричен Превод /ППП/, търговецът НЕ издава фискален бон. Документа издаден от куриерската фирма заменя касовият бон. Препоръчваме този метод на плащане да се използва при поръчки на единични бройки и малки тиражи, тъй като цената на достаквта е пряко свързана със сумата на наложения платеж. Съответно колкото е по-всиока тази стойност, толкова по-висока е сцената на доставката, която щ етрябва да заплатите.
    Плащане по банков път - след завършване на поръчката на посочен от Вас e-mail адрес ще получите електронна фактура и инструкции за осъществяване на плащането. Избирайки този начин на плащане, поръчката ще бъде задържана до момента в който е отразено плащането.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук