Меню
Количка

Печат и изработка на щампи

Услугата печат и изработка на термотраснферни щампи е услуга, при която печатаме щампи предоставени от клиента или изработени от нас върху специално термотрасферно фолио, което в последствие се трансферира върху текстилното изделие чрез нагряване. Технологията е подходяща за печат върху работно облекло, престилки, шапки, тениски, блузи, гащеризони, полугащеризони, якета и още много други текстилни изделия. 

Разнообразието от материали /фолио/ върху който можем да печата, позволяват да се печата върху широк диапазон от текстилни материи, като: памук, полиестер и смеси от тях (необработвани и оцветени - възможна е промяна на цвета на печата, ако багрилото е прекалено силно) и Lycra ®

За да се получи качествен и издръжлив траснфер е препоръчително трансферирането да се осъществи на професионална термопреса.

Услугата ни е подходяща за рекламни агенции, шивашки фирми, дизайнери и  творци

Не е нужно да притежавате скъпоструващо оборудване за да може да печата върху текстил. Подгответе дизайна, изпратете ни го и ние ще се покрижим за останалото. Това, което ще получите е подготвено за траснфер изображениет, което чрез термопреса ще може да пренесете върху желания от вас артикул буквално за секунди, тъй като времето за трансфер на щампата е само 15 секунди. 


Предимстав:

- Цените се калкулират на квадратен метър, а не на щампа
- Броят на цветовете в изображението нямат значения
- Може да печатате много и различни изображения, без това да оскъпи цената.
- Не е необходимо да поръчвате огромни тиражи


Недостатъци:

- Не са известни


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук