Меню
Количка

Печат на сувенири и сивенирна реклама

печт на сувенирна реклама

Отпечатване на сувенири за подарък, продажба или с фирмено лого е услуга, при която за отпечаване на изображението използваме сублимационен печат. Крайният резултата е изображение с фотореалистично качество и изключително висока устойчивост на печата.

В тази услуга включваме отпечатване на сувенири като: метални ключодържатели, керамични чаши, керамични магнити, пъзели, термоси, баджове, ленти за баджове, подложки за мишки и много други.

Материалите върху които можем да печатаме също са много и разнообразни, като: mdf, hdf, дърво, корк, полимери, метал, стъкло, керамика, предварително обработени камъни, текстил и други.

Техниката с която осъществяваме този вид печат ни позволява да отпечатваме от единични бройки до цели тиражи, като по време на тиража нямаме ограничение в броя отпечатани дизайни. Именно тези характеристики на печата правят услугата подходящ избор за онлайн магазини за сувенири и подаръци, реални магазини за сувенири и подаръци, за сувенирна фирмена реклама, парти и сватбени агенции и др.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук