Меню
Количка

Уважаеми клиенти, в периода 13.07.2024г. - 21.07.2024г. ще бъдем в ЛЕТЕН ОТПУСК. Всички поръчки и всички запитвания направени в този период, ще бъдат обработвани от първият работен ден /22.07.2024г./ в реда на тяхното подаване.

Често задавани въпроси

Изисквания към файловете

Примема следните файлови формати: AI, EPS, PDF, CRD, PSD, TIFF, PNG и JPG.


В зависимост от вида печат, който желаете или е необходимо да приложим, предпочитанията и изискванията ни за това, какъв файлов формат е необходим са различни.

В зависимост от вида на печата и артикула върху който ще печатаме, файлове трябва да бъдат задени по RGB или CMYK. Преди да изпратите файловете за печат, моля попитайте ни в каква разцветка трябва да бъдат подготвени.
Размерите на готовите дизайни трябва да бъдат реални, каквито желаете да бъдат отпечатани на физическият носител. При някои видове печат, като щампите, при които е необходимо изрязване по контур е желателно да се придвидят по минимум 2мм от всяа страна. 
За да се получи отличен краен резултат е необходимо резолюцията на изображението, което желате да отпечатаме да бъде 300dpi. Практиката ни показва, че и при по-малка резолюция, като например 150dpi или 200dpi, отново резултати са добри, но ако се стермите към отлични резултати, то моля да се придържате към резолюция 300dpi. 
При подготовката на файла, ковертирайте шрифтовете в криви. Само така можем да бъдем сигурни, че зададеният от вас шрифт, ще бъде пресъздаден по точен начин.

Моля, имайте предвид, че ние не правим проверка за грешки по файловете, не носим отговорност и не компенсираме клиентите по какъвто и да било начин при печат на тези грешки върху визическият носител. 

Грешките могат да бъдат: неправилно зададени цветове, подчертавания, фонове, правописни грешки и всякакви други.

Моля, преди да изпратите файловете за печат, добре да ги проверите за наличие на подобни грешки. 


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук