Меню
Количка

С ВИСОКА ВИДИМОСТ

Производител: Roly
Риза поло пике със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Ризата е с дълъг ръкав завършващ с ластик, плетена яка и три копчета. На тялото и ръкавите има две светлоотразителни ленти. Ризата е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 201..
Производител: Hidea
Детски сигнален елек с универсален размер и висока степен на видимост. Модел "Потник" с една светоотразителна лента отпред. Слага се през главата със странично велкро закопчаване. Идеален за трансфер , бродерия и сублимация. Сертифициран по EN1150. Размер: 37 x 47 cm...
Производител: Roly
Мъжко двуцветно яке със светлоотразителни ленти на тялото и ръкавите за по - добра видимост. Якето е с висока яка, качулка и свалящи се ръкави. Има два наклонени и ледно достъпни предни джобове, както и един отпред с цип. Ширината на талията, маншетите и качулката също са регулируеми. Има вътрешен д..
Производител: Roly
SoftShell двуцветно яке със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Якето е водо и ветроустойчивост. С голямо приложение и отличен външен вид. Якето е двуслойно, отвън мека материя с дишаща повърхност, отвътре микрополарена подплата. Има висока яка, две светлоотразителни ленти на тялото и ръ..
Производител: Roly
Висококачествено поларено работно яке. Якето е с две хоризонтални светлоотразителни ленти минаващи през тялото и ръкавите и цял цип с защита за брадата. Има три джоба с цип в тон, два отстани и един отдясно. На ръкавите има еластични маншети, а на кръста регулатор в подгъва. Уникално работно ветроус..
Производител: Roly
Зимен панталон със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Панталона е с шест джоба. Освен стандартните два джоба отстрани, има и два мултифункционални джоба с капаци затварящи се с велкро на крачолите, както и два задни джоба с капаци също с велкро затваряне. Между светлоотразителните ленти..
Производител: Roly
Летен панталон със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Панталона е с шест джоба. Освен стандартните два джоба отстрани, има и два мултифункционални джоба с капаци затварящи се с велкро на крачолите, както и два задни джоба с капаци също с велкро затваряне. Между светлоотразителните ленти..
Производител: Roly
Работен панталон в жълт неонов цвят за голяма видимост. от износоустойчив памучен плат и регулируема ластична талия отзад. Панталона е с удобни предни, задни и странични джобове, нужни за многото инструменти на майстора. Има два предни джоба плюс, два задни и два странични на крачолите с капачета и ..
Производител: Roly
Работен дълъг панталон с висока видимост от износоустойчив памучен плат и регулируема ластична талия отзад. Панталона е с удобни предни, задни и странични джобове, нужни за многото инструменти на майстора. Има два предни джоба плюс, един заден и два странични на крачолите с капаче и велкро закопчава..
Производител: Hidea
Светоотразителен елек с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Отпред се затваря с велкро. Идеален за сублимация или трансфер. Светоотразителност: Class 2, сертифициран по EN ISO 20471 class 2Универсален размер XL..
Производител: Fageo
Светоотразителен елек с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Отпред се затваря с велкро. Идеален за сублимация или трансфер. Светоотразителност: Class 2, отговаря на изискванията по EN471.Универсален размер XL..
Производител: Roly
Светоотразителна жилетка с висока степен на видимост и две светоотразителни ленти. Жилетката е в индивидуална прозрачна чантичка много подходяща за авто комплект. Отпред се затваря с велкро. Идеална за сублимация. Светоотразителност: Class 2, отговаря на изискванията по EN ISO 13688:2013 y UNE-EN IS..
Производител: Hidea
Светоотразителен потник с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Изключително удобен за велосипедисти. Слага се през главата, отстрани има две еластични ленти, които са зашити. Идеален за сублимация ,трансфер и бродерия. Притежава сертификат по EN1150.Универс..
Производител: Roly
Риза поло пике със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Ризата е с къс ръкав, плетена яка и три копчета. На тялото има две светлоотразителни ленти, а на ръкавите една. Ризата е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 2013 и UNE-EN I..
Производител: Roly
Тениска със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. На тялото има две светлоотразителни ленти, а на ръкавите една. Тениската е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 2013 и UNE-EN ISO 20471: 2013..
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук