Меню
Количка

Уважаеми клиенти, в периода 13.07.2024г. - 21.07.2024г. ще бъдем в ЛЕТЕН ОТПУСК. Всички поръчки и всички запитвания направени в този период, ще бъдат обработвани от първият работен ден /22.07.2024г./ в реда на тяхното подаване.

С ВИСОКА ВИДИМОСТ

Производител: Roly Модел: 1390
Риза поло пике със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Ризата е с дълъг ръкав завършващ с ластик, плетена яка и три копчета. На тялото и ръкавите има две светлоотразителни ленти. Ризата е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 201..
Производител: Roly Модел: 1273
Риза поло пике със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Ризата е с къс ръкав, плетена яка и три копчета. На тялото има две светлоотразителни ленти, а на ръкавите една. Ризата е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 2013 и UNE-EN I..
Производител: Roly Модел: 1471
Тениска със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. На тялото има две светлоотразителни ленти, а на ръкавите една. Тениската е произведена специално за сублимация и е сертифицирана по CE съгласно стандартите: EN ISO 13688: 2013 и UNE-EN ISO 20471: 2013..
Производител: Fageo Модел: 1489
Светоотразителен елек с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Отпред се затваря с велкро. Идеален за сублимация или трансфер. Светоотразителност: Class 2, отговаря на изискванията по EN471.Универсален размер XL..
Производител: Hidea Модел: 455
Детски сигнален елек с универсален размер и висока степен на видимост. Модел "Потник" с една светоотразителна лента отпред. Слага се през главата със странично велкро закопчаване. Идеален за трансфер , бродерия и сублимация. Сертифициран по EN1150. Размер: 37 x 47 cm...
Производител: Roly Модел: 618
Светоотразителна жилетка с висока степен на видимост и две светоотразителни ленти. Жилетката е в индивидуална прозрачна чантичка много подходяща за авто комплект. Отпред се затваря с велкро. Идеална за сублимация. Светоотразителност: Class 2, отговаря на изискванията по EN ISO 13688:2013 y UNE-EN IS..
Производител: Hidea Модел: 454
Светоотразителен потник с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Изключително удобен за велосипедисти. Слага се през главата, отстрани има две еластични ленти, които са зашити. Идеален за сублимация ,трансфер и бродерия. Притежава сертификат по EN1150.Универс..
Производител: Hidea Модел: 467
Светоотразителен елек с универсален размер и висока степен на видимост. С две светоотразителни ленти. Отпред се затваря с велкро. Идеален за сублимация или трансфер. Светоотразителност: Class 2, сертифициран по EN ISO 20471 class 2Универсален размер XL..
Производител: Roly Модел: 1271
Летен панталон със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Панталона е с шест джоба. Освен стандартните два джоба отстрани, има и два мултифункционални джоба с капаци затварящи се с велкро на крачолите, както и два задни джоба с капаци също с велкро затваряне. Между светлоотразителните ленти..
Производител: Roly Модел: 1513
Работен дълъг панталон с висока видимост от износоустойчив памучен плат и регулируема ластична талия отзад. Панталона е с удобни предни, задни и странични джобове, нужни за многото инструменти на майстора. Има два предни джоба плюс, един заден и два странични на крачолите с капаче и велкро закопчава..
Производител: Roly Модел: 1272
Зимен панталон със светлоотразителни ленти за по - добра видимост. Панталона е с шест джоба. Освен стандартните два джоба отстрани, има и два мултифункционални джоба с капаци затварящи се с велкро на крачолите, както и два задни джоба с капаци също с велкро затваряне. Между светлоотразителните ленти..
Производител: Roly Модел: 1514
Работен панталон в жълт неонов цвят за голяма видимост. от износоустойчив памучен плат и регулируема ластична талия отзад. Панталона е с удобни предни, задни и странични джобове, нужни за многото инструменти на майстора. Има два предни джоба плюс, два задни и два странични на крачолите с капачета и ..
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук