Меню
Количка

ЗНАЧКИ

Значки с размер ф25мм с възможност за изработка с метален или пластмасов гръб. Изключително подходящ артикул за реакламни кампании, фирмени тържества и други поводиМоделът се предлага в следните размери: ф25 | ф32 | ф44 | ф58..
Метален ключодържател с оглекло с размери ф58мм. Евтин продукт с възможност за персонализация с текст, лого ил иснимка предоставена от клиента. ..
Магнитна значка подходяща за сувенир, рекламен подарък/сувенир, подарък за сватбени тържества и други поводи.Моделът се предлага в следните размери: ф25, ф32, ф44, ф58мм..
Метален ключодържател с възможност за поставяне на снимка или лого от двете страни.  Предлага се в два цвята: син и зелен и размер ф32..
Метален ключодържател с отварачка и размери ф58мм. Много подходящ артикул за реклми кампании, подаръци за сватбени тържества, фирмени партита и други. ..
Метален ключодържател с размери ф32. Моделът се предлага за едностранно брандиране/печат или двустранно брандиране/печат. ..
Персонализирана награда с текст, снимка, или послание предоставено от клиента. Артикулът преставлява метална значка подходяща за пълноцветен дигитален печат и червена панделка. Приложенията на този артикул са много и различни от брандиране с фирмено лого до печата на снимка. Най-точното приложе..
Поставка с размери на печатното поле ф58мм и възможност за брандиране с лого или изображение предоставено от лиента...
Поставака човече с поле за печат с размери ф58мм. Предлага се в син цвят...
Химикал с възможност за бързо брандиране с лого, снимка или какъвто и да е дизайн. Размера на полето за брандиране е ф25. Продукта е привлекателен с това, че може лесно и бързо да бъда брандиран с различни дизайни. Предлага се в четири цвята: син, розов, жълт и лилав..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук