Меню
Количка

РАБОТНО ОБЛЕКЛО ЗА ОХРАНИТЕЛИ

Пълна окомплектовка РАБОТНО ОБЛЕКЛО ЗА ОХРАНИТЕЛИ с възможност за персонално брандиране с фирмено лого и/или промяна на надписи
Асортимента, които сме представили в тази категория е специално подбран и съобразен с особенностите на този вид дейност.
Разполагаме с класически тениски с надпис ОХРАНА или SECURITY, тениски с яка тип Лакост, олекотени блузи, ватирани блузи, шапки с козирка, зимни плетени шапки, маски якета и други.

Ватирана блуза с надпис SECURITY Ватирана блуза с надпис SECURITY
New Hot
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Ватирана блуза с надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смПечат гръб: SECURITY  с размери 30х5,5смМатерия: 80% памук / 20% полиестер двойна подшивка на врата и ластик на ръкавите и кръстаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, ..
42.00лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Маска с надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 7х1,7смМатерия: 100% памук Двуслойна - външен, който действа като бариера и вътрешен, който абсорбира влагата при издишанеНапълно регуируем размер чрез ластици, за пълне комфорт при носенеЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна,..
7.50лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Маска с надпис ОХРАНАПечат лице: ОХРАНА  с размери 10х2смМатерия: 100% памук Двуслойна - външен, който действа като бариера и вътрешен, който абсорбира влагата при издишанеНапълно регуируем размер чрез ластици, за пълне комфорт при носенеЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, доба..
7.90лв
Олекотена блуза с надпис SECURITY Олекотена блуза с надпис SECURITY
New Hot
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Олекотена памучна блуза с надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смПечат гръб: SECURITY  с размери 30х5,5смМатерия: 100% памук с отлична еластичностЛеко вталена кройкаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено ..
24.00лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Панталон за охранители в черен цвят с елегантен дизайнМатерия: 80% памук / 20% полиестерЛастик на кръстаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други.**Възможна е промяна на цвета на надписите...
30.90лв
Плетена шапка надпис SECURITY
New Hot
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Зимна плетена надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смМатерия: 100% памук Двуслойна плътна шапкаУниверсален размерЦвят: Navy - тъмно син*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други.**Възможна е промяна на цвета на надпи..
13.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Зимна плетена надпис ОХРАНАПечат лице: ОХРАНА  с размери 10х2смМатерия: 100% памук Двуслойна плътна шапкаУниверсален размерЦвят: Navy - тъмно син*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други.**Възможна е промяна на цвета на надписите..
13.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Потник с надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 30х5,5смПечат гръб: SECURITY  с размери 30х5,5смМатерия: 100% памукЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други.**Възможна е промяна на цвета на надписите...
19.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Унисекс/мъжка тениска за охранители с надпис - SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смПечат гръб: SECURITY  с размери 30х5,5смМатерия: 100% памукОвално деколтеЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други...
18.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Унисекс/ мъжка тениска за охранители с надпис - ОХРАНАПечат лице: ОХРАНА  с размери 10х2смПечат гръб: ОХРАНА  с размери 30х5,5смМатерия: 100% памукОвално деколтеЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на текст, добавяне на фирмено лого и други.**Възможна е пр..
18.90лв
Тениска с яка  тип лакоста с надпис SECURITY Тениска с яка  тип лакоста с надпис SECURITY
New Hot
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Мъжка тениска с яка поло пике тип лакоста с надпис - SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смПечат гръб: SECURITY  с размери 30х5,5смМатерия: 100% памукЛастик на ръкаваТри копчета в цвета на тенискатаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или промяна на ..
24.00лв
Шапка с козирка надпис SECURITY Шапка с козирка надпис SECURITY
New Hot
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Шапка с козирка надпис SECURITYПечат лице: SECURITY  с размери 10х2смМатерия: 100% памук Пет панелна шапка с два бродирани вентилационни отвора и четири машинни шева на козиркатаВъзможност за регулиране на размера чрез велкро закопчалкаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавя..
8.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Шапка с козирка надпис ОХРАНАПечат лице: ОХРАНА  с размери 10х2смМатерия: 100% памук Пет панелна шапка с два бродирани вентилационни отвора и четири машинни шева на козиркатаВъзможност за регулиране на размера чрез велкро закопчалкаЦвят: черен*Възможно е модифициране на дизайна, добавяне и/или ..
8.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Яке за охранители с печат SecurityМатерия: памук/полиестерТри външни джоба, два джоба с цип и един джоб с отделение за химикалЛастик на ръкавите и долната част на якетоМалък надис Security отпред на джоба и голям надпис Security на гърбаЦвят: черенВЪЗМОЖНОСТ ЗА БРАНДИРАНЕ С НАДПИСИ И ЛОГО*Възможно е..
69.90лв
Производител: ОХРАНИТЕЛИ / SECURITY
Яке за охранители с печат ОХРАНАМатерия: памук/полиестерТри външни джоба, два джоба с цип и един джоб с отделение за химикалЛастик на ръкавите и долната част на якетоМалък надис ОХРАНА отпред на джоба и голям надпис ОХРАНА на гърбаЦвят: черенВЪЗМОЖНОСТ ЗА БРАНДИРАНЕ С НАДПИСИ И ЛОГО*Възможно е модиф..
69.90лв
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук