Меню
Количка

Уважаеми клиенти, в периода 13.07.2024г. - 21.07.2024г. ще бъдем в ЛЕТЕН ОТПУСК. Всички поръчки и всички запитвания направени в този период, ще бъдат обработвани от първият работен ден /22.07.2024г./ в реда на тяхното подаване.

Печат на тениски

Печат на тениски е услуга, чрез която лесно и бързо може да се сдобиете с тениски отпечатани с вашето фирмено лого или с какъвто и да е друг ваш дизайн. Печата, който най-често прилагаме за печат върху тениски е директен печат, който осъществяваме чрез индустирален принтер за директен печат върху текстил, използвайки сертифицирани екологични и безвредни мастила на водна основа.

Принтерите за директен печа върху текстил (dtg), с които разполагаме ни позволяват да печатаме от единични бройки, до малки средни и големи тиражи, като изпълняваме поръчките в максимално кратки срокове, придържайки се към заложения фирмен стандарт за качество.

Това, което ни отличава е, че освен директния печат върху текстил, в зависимот от заданието и нуждите на клиента, предлагаме и други видове печат върху текстил като ситопечат върху текстил, видеофлекс и флок печат върху текстил, трансферен печат върху текстил и щампи. Всички изброени видове печат върху текстил, осъществяваме в собствена бечатница, благодарение на което имаме пълен конткрол над качеството и времето за изпълнение. Също така, това че не използваме услуги на външни фирми и посредници гарантира за най-добрата пазарна цена.


От тук може да разгледате една много малка част от реализиранит от нас проекти отпечатани върху тениски:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Научи повече от тук